Skip to main content
Bisikletli YaşamGündem

Film: Benim Bisikletim Benim Şehrim

By 30/12/2019Kasım 26th, 2022No Comments

Benim Bisikletim Benim Şehrim filminde Türkiye’ nin yedi bölgesinden gündelik hayatında bisiklet kullanan kadınlar hikayelerini anlatıyorlar.

Bisiketli Kadın İnisiyatifinin projesi olan film, gündelik hayatta ve iş yaşamında, sosyal alanda ve toplum içinde, aile içerisinde ve ilişkilerinde, bisikletin varlığına sadece kadınların perspektifinden bakıyor ve Türkiye’deki kadın, bisiklet, yaşam ve kent bağını ortaya koyan bir belge niteliğini taşıyor.

Fragman: Benim Bisikletim Benim Şehrim

Yönetimen Ufuk Aydın, Yapımcı Zeynep Arapoğlu yedi bölge ve yedi şehirde onlarca kadınla buluşarak derkedikleri hikaye ve görüntüleri bu belgeselle izleyiciyle buluşturuyorlar.

Benim Bisikletim Benim Şehrim – Film Gösterimleri

20 Ocak 2020 – Ankara

27 Ocak 2020 – İstanbul

Ayrıntılı bilgi için www.benimbisikletimbenimsehrimfilm.com

Pınar Pinzuti

Blogger. Aktivist. Filolog ve Pedagog. Bisikletin dünyayı değiştirebileceğine inanıyor. İnandığı şey için ise gece gündüz çalışmayı çok seviyor.

Yorum yaz